torstai 2. marraskuuta 2017

Helsingin kirjamessut


Kirjamessut on ohi ja nyt ajattelin tehdä vielä pienen koosteen tapahtumasta. Kävin siis paikan päällä perjantaina ja lauantaina, ja se oli kyllä ihan riittävästi. Se väentungos alkoi varsinkin lauantaina hieman ahdistaa mutta onneksi jostain löytyi aina joku rauhallinen nurkkaus minne mennä hetkeksi hengähtämään. :D

Olihan siellä todella paljon nähtävää ja kuultavaa. Torstaina ensimmäiset pari tuntia meni oikeastaan ees taas kulkemiseen ja siihen että yritin hahmottaa missä on mitäkin. Ja totta kai myös ostettavaa riitti. Onneksi pidin itseni aika hyvin aisoissa ja ostin vain semmoisia kirjoja mitkä oli pakko saada. En ehtinyt näkemään ihan kaikkia listalla olleita esiintyjiä, mutta ne ketkä ehdin tekivät kaikki vaikutuksen. Maaret Kallio, Jere Karalahti, Marko Annala, Jenni Pääskysaari & Arno Kotro, Peter Franzen... Eksyin myös sattumalta kuuntelemaan kun mm. Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja keskustelivat kirjasta Kirjava käsikirja kestävään kehitykseen, ja se osoittautui yllättävän mielenkiintoiseksi keskusteluksi.

Messuista jäi siis enimmäkseen positiivinen fiilis, sekä kirjamessuista että yläkerrassa olleista viini- ja ruokamessuista. Aion ehdottomasti tulla ensi vuonna uudestaan! Voisin tähän loppuun laittaa vielä kuvapläjäyksen koska noh kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Kaikki kirjat 2€ - uhka vai mahdollisuus?

Tämä oli ihana yllätys <3

 

Maaret Kallio

Marko Annala kertoi kirjastaan Värityskirja.

Jere Karalahden haastattelu yllätti eniten.


Peter Franzen

Messuostokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti